Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin
ma-to 8-20, pe 8-19.
Lauantaisin päivystys klo 9-17.

Cardiguard

Cardiguard® – päivittäinen annos omega-3-rasvahappoja.

Kuvaus

Cardiguard® on välttämättömiä rasvahappoja sisältävä täydennysrehu koiralle. Täydennysrehu annostellaan päivittäin koiran ruuan joukkoon.

Cardiguard® sisältää erittäin runsaasti luonnollisia omega-3-rasvahappoja – eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA). Näillä kahdella rasvahapolla on todettu olevan positiivinen vaikutus elimistöön, erityisesti verenkiertoelimistöön sekä ihmisellä että koiralla.

Elimistö ei pysty itse tuottamaan omega-3-rasvahappoja, joten ne on saatava ravinnosta, yleensä syömällä kalaa tai täydennysrehun mukana.

Omega-3-rasvahappoja tarvitaan sydämen energia-aineenvaihdunnassa, jotta sydän pystyy hoitamaan tehtävänsä hyvin. Sydänsairaus rasittaa sydäntä ja omega -3-rasvahapot auttavat sydäntä sekä sydänlihassoluja jaksamaan.

Cardiguard® on helppo annostella erikoisrakenteisesta pumppupullosta

Cardiguard® on pakattu erikoisrakenteiseen pumppupulloon, josta voit annostella öljyn helposti koiran ruuan joukkoon. Anna Gardiguard® – liuosta koiralle kerran päivässä. Annos on yksi pumppaus (0,2 ml) 2,5 koiran painokiloa kohden.

Cardiguard® on hyvän makuinen

Suurin osa koirista pitää Cardiguard® liuoksen mausta, joka on koiralle luonnollinen. Maistuvuustutkimuksissa yli 92 % koirista söi ruoka-annoksensa mielellään Cardiguard® – liuoksen kanssa. Useat kalaöljyt tuoksuvat kohtalaisesti kalalle – 91 % maistuvuustutkimukseen osallistuneiden koirien omistajista ei huomannut koirassaan normaalista poikkeavaa hajua.

Cardiguard® – liuosta voidaan käyttää yhdessä lääkityksen kanssa

Cardiguard® öljyä voidaan käyttää yhdessä sydämen vajaatoiminnan hoitoon tarkoitetun lääkityksen kanssa. Eläinlääkäri saattaa suositella Cardiguardin käyttöä vaikka koiralla on jo lääkitys sydänvaivoihin.

Mikä tekee Cardiguard® -liuoksesta erilaisen?

Cardiguard® – liuos on erityisen puhdasta ja konsentroitua, runsaasti EPA ja DHA – rasvahappoja sisältävä tuote. Se eroaa muista kalaöljytuotteista puhtaudellaan ja korkean EPA – ja DHA – pitoisuutensa takia.

Kanta-asiakaskortti Royal Canin Hill’s ja Virbac tuotteille.

Kanta-asiakaskortti laaduikkaille rehuille: Royal Canin Hill's ja Virbac tuotteille