Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Hill's Prescription Diet™ s/d™ Feline säkki 1,5kg

Indikaatiot

  • Struviittivirtsakivien liuotus.

Ei suositella käytettäväksi

  • Kissanpennuille.
  • Tiineille tai imettäville narttukissoille.
  • Pitkäaikaiseen käyttöön ilman happo-emäs-tasapainon seurantaa (tekee virtsan happamaksi).
  • Kissoilla, joilla on muita kuin struviittivirtsakiviä.
  • Kissoilla, joilla on munuaissairaus tai metaboolinen asidoosi.

Lisätietoja

Älä anna virtsaa hapattavia aineita samanaikaisesti ruuan s/d Feline kanssa
Tarkkaile virtsaa ja virtatietulehduksia koko liuotuksen ajan. Virtsan pH nousee, mikäli tulehduksen aiheuttavia ureaasia tuottavia mikrobeja ei hoideta. Liuotuksen toimimisen kannalta on tärkeää, että virtsan pH on hapan.

Hill’s s/dTM Feline ruokaa syötetään aluksi 2–3 kuukautta ja tämän jälkeen struviittiin liittyvän FLUTD-riski saadaan pidettyä hallinnassa antamalla kissalle Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline tai c/d™ Multicare Feline reduced calorie  tai Feline w/d™ -ruokaa. Mikäli virtsassa on merkittävästi struviittikiteitä tai –virtsakivet uusiutuvat Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline tai Feline w/d™ ruokavalion aikana, voidaan vaihtaa takaisin Feline s/d ruokaan. Pitkäaikaista s/dTM Feline ruuan syöttämistä ei kuitenkaan suositella, jos c/dTM Multicare Feline riittää ehkäisemään virtsakivien uusiutumista.
Mikäli FLUTD uusiutuu kun syötetään ainoastaan ruokaa c/d Multicare Feline tai c/d Multicare Feline reduced calorie tai w/d Feline , seuraa virtsan  pH:ta, tarkista virtsatietulehdukset ja määritä uudestaan vitsakivet ja kiteet.

Muita tuotteita, joita voidaan käyttää

Onnistuneen struviittivirtsakivien liuotuksen jälkeen: Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline tai c/d™ Multicare Feline reduced calorie.
Onnistuneen struviittivirtsakivien liuotuksen jälkeen ylipainoon taipuvaisilla: c/d™ Multicare Feline reduced calorie tai w/d™ Feline.
Oksalaattivirtsakivienhoitoon: Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline tai c/d™ Multicare Feline reduced calorie.
Uraatti- tai kystiinivirtsakivien hoitoon: Prescription Diet™ k/d™ Feline.

VALMISTUSAINEET, KUIVARUOKA

Kanan- ja kalkkunanlihajauho, riisi, eläinrasva, maissigluteenijauho, kasviöljy, kuivattu kananmuna, kaliumkloridi, lihauute, kalsiumsulfaatti, suola, tauriini, vitamiinit ja hivenaineet. Sisältää säilöntäaineita ja antioksidantteja.

Tietosuojaseloste
Kirjaudu