Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Tiedote asiakkaillemme

Olemme tiukentaneet käytäntöjämme koronavirusepidemian takia.

Lisääntyneen tartuntavaaran takia haluamme luoda mahdollisimman turvallisen toimintaympäristön kaikille ja pyydämme asiakkaitamme huomioimaan seuraavat asiat:

  • Haluamme klinikalle mahdollisimman vähän ihmisliikennettä, eli hoidamme mahdollisuuksien mukaan lemmikit ilman omistajien läsnäoloa. Hoitajat toimivat kiinnipitäjinä sitä vaativissa toimenpiteissä.
  • Tulkaa ilmoittautumaan vastaanottoon yhden ihmisen voimin, jonka jälkeen voitte odottaa vuoroanne ulkona/autossa tai jos odotustila on rauhallinen, voitte istua myös odotustilassa. Vain 1 saattaja per lemmikki! Saatte lisäohjeita ilmoittautuessanne.
  • Jos lemmikki tarvitsee kuonokopan käsittelyä varten, toivomme että kerrotte asiasta ilmoittautuessanne.
  • Jos olet itse vähänkään kipeä/kuulut riskiryhmään, älä tule ollenkaan klinikalle. Akuutissa tapauksessa järjestä lemmikille toinen saattaja/kyyditsijä.
  • Huom.! Aloitimme yhteistyön taksinkuljettaja Tea Lindströmin kanssa. Jos lemmikkisi tarvitsee kyyditystä klinikalle, voit ottaa yhteyttä Teaan. Kyydin ajan lemmikin on oltava kuljetushäkissä, joko omassa tai klinikalta lainaan saatavassa häkissä. Taksimatkan hinta on 1,60€/km + 20€. Tean puhelinnumero on 045 233 4900.
  • Pyydämme asiakkaita odottamaan myös ei-akuuttien toimenpiteiden ajanvarausten kanssa kuten kynsienleikkuut, perusterveystarkastukset jne.

Kiitos.

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.