Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Hund-Kattklinik är en lokal smådjursklinik i Metsämäki i Åbo.

Hund-Kattklinik Ab är ett familjeägt bolag som grundades år 1972 av veterinärerna Folke Perander och Martti Haasto .1.4 1985 övergick kliniken i familjen Koponens ägo. Man har under årtionden satsat på att utveckla kliniken med tyngdpunkt på personalens vidareutbildning, anskaffning av apparatur och förbättring av arbetsutrymmen.

Från att ha varit en praktik med en veterinär och en sköterska har vi för tillfället 8 veterinärer, 10 djursköterskor samt övrig servicepersonal.
På kliniken lyssnar vi fortgående på kundernas önskan och respons. Smådjursskötsel är ett samarbete mellan ägaren, veterinären samt sköterskorna. Sällskapsdjurets välmående hela dess livstid, från valp till senior, står i fokus.

Hund-Kattkliniken fick 1997 som första veterinärklinik i Finland emotta servicebranchens företagarpris av Åbo Företagare. År 2014 tog vi ett stort steg framåt i utvecklingen då kliniken flyttade till de nybyggda faciliteterna i Metsämäki. Kliniken utrustades med en sk. CT maskin och det internationella kattveterinärförbundet beviljade kliniken den så kallade Cat Friendly clinic -guldstandarden. Även klinikens rehabilitering för smådjur har utvecklats enormt under de senaste åren.

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.