Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Allermyl

Hoitoshampoo atooppisen ja allergisen ihon pesuun.

ALLERMYL® shampoo on ainutlaatuinen vaahtoava mikroemulsio, joka sisältää synergisesti vaikuttavia ihoa rauhoittavia, antiseptisia sekäimmunomoduloivia aineita sekä niihin ainutlaatuisella tavalla yhdistettyjä välttämättömiä rasvahappoja. Tämä ainutlaatuinen galeeninen koostumus – vaahtoava mikroemulsio – mahdollistaa välttämättömien rasvahappojenyhdistämisen muihin aineosiin. Se myös parantaa vaikuttavien aineidentunkeutumista syvälle ihoon. Tämä ainutlaatuinen koostumus varmistaamyös erinomaisen siedettävyyden ja parantuneen suojan iholle.

Pakkaus

200 ml

Koostumus

Mietoja puhdistavia ainesosia – monosakkaridejä – E-vitamiinia – Linoleenihappoa (omega-6) – Piroktooniolamiinia. pH neutraali. Ei sisällä hajusteita.

Ominaisuudet

Virbac ALLERMYL® shampoo lievittää ärsytyksiä ja kutinaa, uudistaavaurioitunutta ihoa ja puhdistaa epidermistä. Sopii erityisesti allergisista iho-oireista kärsivien koirien ja kissojen hoitopesuun.
ALLERMYL® shampoossa yhdistyvät innovatiiviset ainesosat jotka:

  • säätelevät ihon immuuni- ja tulehdusreaktioita (monosakkaridit ja E-vitamiini)
  • vahvistaa ihon eheyttä ja epidermaalisen toimintarajan ylläpitoa(välttämättömät rasvahapot)
  • palauttavat ihon ekosysteemin mikrobien tasapainon (piroktooniolamiini).

Käyttöohjeet

Levitä ALLERMYL® shampoo lämpimällä vedellä kasteltuun turkkiin ja hiero se niin, että shampoo leviää tasaisesti kaikkialle iholle ja turkinpinnalle. Huuhtele. Toista käsittely ja anna shampoon vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti shampoo pois runsaalla vedellä. Noudata eläinlääkärisi käyttöohjeita (2-3 kertaa viikossa tarpeen mukaan).

Vain ulkoiseen käyttöön. Kehitetty erikoisesti ihoreaktioiden välttämiseksi.

Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytetään huoneen lämmössä.

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.