Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Allermyl

Hoitoshampoo atooppisen ja allergisen ihon pesuun.

ALLERMYL® shampoo on ainutlaatuinen vaahtoava mikroemulsio, joka sisältää synergisesti vaikuttavia ihoa rauhoittavia, antiseptisia sekäimmunomoduloivia aineita sekä niihin ainutlaatuisella tavalla yhdistettyjä välttämättömiä rasvahappoja. Tämä ainutlaatuinen galeeninen koostumus – vaahtoava mikroemulsio – mahdollistaa välttämättömien rasvahappojenyhdistämisen muihin aineosiin. Se myös parantaa vaikuttavien aineidentunkeutumista syvälle ihoon. Tämä ainutlaatuinen koostumus varmistaamyös erinomaisen siedettävyyden ja parantuneen suojan iholle.

Pakkaus

200 ml

Koostumus

Mietoja puhdistavia ainesosia – monosakkaridejä – E-vitamiinia – Linoleenihappoa (omega-6) – Piroktooniolamiinia. pH neutraali. Ei sisällä hajusteita.

Ominaisuudet

Virbac ALLERMYL® shampoo lievittää ärsytyksiä ja kutinaa, uudistaavaurioitunutta ihoa ja puhdistaa epidermistä. Sopii erityisesti allergisista iho-oireista kärsivien koirien ja kissojen hoitopesuun.
ALLERMYL® shampoossa yhdistyvät innovatiiviset ainesosat jotka:

  • säätelevät ihon immuuni- ja tulehdusreaktioita (monosakkaridit ja E-vitamiini)
  • vahvistaa ihon eheyttä ja epidermaalisen toimintarajan ylläpitoa(välttämättömät rasvahapot)
  • palauttavat ihon ekosysteemin mikrobien tasapainon (piroktooniolamiini).

Käyttöohjeet

Levitä ALLERMYL® shampoo lämpimällä vedellä kasteltuun turkkiin ja hiero se niin, että shampoo leviää tasaisesti kaikkialle iholle ja turkinpinnalle. Huuhtele. Toista käsittely ja anna shampoon vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti shampoo pois runsaalla vedellä. Noudata eläinlääkärisi käyttöohjeita (2-3 kertaa viikossa tarpeen mukaan).

Vain ulkoiseen käyttöön. Kehitetty erikoisesti ihoreaktioiden välttämiseksi.

Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytetään huoneen lämmössä.

Tietosuojaseloste
Kirjaudu