Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Catoils, iho ja limakalvot

Puhtaat syvänmeren kalaöljyt koiralle ja kissalle eläinlääkäreiltä sekä apteekista.

Omega-3-rasvahapot ovat monityydyttämättömiä rasvahappoja. Ihminen, koira ja kissa ei pysty itse valmistamaan omega-3-rasvahappoja kehossaan, joten niitä on saatava ravinnosta tai täydennysrehuista. Omega-3-rasvahappoihin kuuluvat dokosaheksaeenihappo (DHA), eikosapentaeeinihappo (EPA) ja eikosatetraeeinihappo (ETA) ovat elimistölle erityisen tärkeitä. Niitä saa rasvaisesta kalasta, esimerkiksi lohesta, silakasta ja makrillista.

Doils ja Catoils omega-3-ravintolisät koirille ja kissoille ovat farmaseuttisesti puhdistettuja ja erittäin tiivistettyjä syvänmeren kalaöljyä, joiden vesipitoisuus on alhainen. Puhdistuskäsittelyn jälkeen tuotteet ovat mahdollisimman puhtaita ympäristömyrkyistä.

Doils ja Catoils -tuotteissa omega-3-rasvahappojen keskinäiset suhteet on valittu niin, että ne tukevat mahdollisimman hyvin mm. nivelten, sydämen, munuaisten, ihon ja ikääntyvän koiran tai kissan elimistön toimintaa.
Doils- ja Catoils- tuotteet ovat täsmätuotteita lemmikkisi parhaaksi.

CATOILS iho ja limakalvot

1 ml sisältää

EPA 390 mg ja DHA 160 mg ja ETA 20 mg.

Päivittäinen annos

alle 5 kg:n kissat 1 ml, yli 5 kg:n kissat 2 ml.

Pakkaus

100 ml, sisältää 1 ml ruiskun

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.