Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Dentisept

Dentisept on tarkoitettu kissan ja koiran suuhygienian hoitoon, pahanhajuisen hengityksen estämiseen ja tulehtuneiden ihopoimujen desinfi ointiin.

Miten Dentisept toimii?

Dentiseptin vaikuttava aine on klooriheksidiini, jolla on desinfi oiva vaikutus bakteereja ja sieniä vastaan.
Dentiseptin sisältämä klooriheksidiini on muokattu koostumukseltaan sellaiseksi, että se tarttuu hyvin suuontelon limakalvoille sekä hampaisiin.
Kun Dentisept annostellaan kissan tai koiran suuhun, se sitoutuu proteiineihin ja hammaskiilteeseen ja vapautuu hitaasti 24 h aikana luoden pitkäaikaisen vaikutuksen.
Dentiseptiin on lisätty vanilja-aromia, joka tekee siitä miellyttävän makuisen eläimelle. Dentisept on siksi sekä pitkävaikutteinen että helppokäyttöinen.
Hammaskiven muodostuminen voidaan ehkäistä tai jopa välttää kokonaan Dentiseptin säännöllisellä käytöllä.

Dentiseptin annostus ja antotapa

Käytä pakkauksessa olevaa pipettiä, kun annostelet Dentiseptia eläimen suuhun. Näin saat helposti vietyä Dentiseptin myös takaposkihampaiden ikeniin. Levitä vielä pipetillä annosteltu Dentisept varovasti sormenpäitä käyttäen.
Käytä Dentiseptia kerran päivässä tai viikoittain.
Vältä Dentiseptin annostelua juuri ennen ruokailua, koska ruokaillessa Dentisept kuluu nopeammin pois.
Puhdista sormet Dentiseptista ensin paperiliinalla ja pese kädet vedellä sen jälkeen.

Huomioitava Dentiseptia käytettäessä

Dentisept on erittäin hyvin siedetty. Joissakin harvoissa tapauksissa kissojen syljeneritys voi lisääntyä. Jos Dentiseptia käytetään yhtäjaksoisesti pitkään, se voi aiheuttaa hampaiden tummumista.

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.