Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Hill’s Prescription Diet™ j/d™ Feline, 1,5kg, 3kg ja 5kg

Indikaatiot

  • Nivelen aineenvaihdunnan tukeminen nivelrikosta kärsivillä aikuisilla kissoilla.

Ei suositella käytettäväksi

  • Kissanpennuille.
  • Tiineille tai imettäville narttukissoille.

Lisätietoja

Sisältää runsaasti:

  • DHA:ta (erityinen omega-3-rasvahappo)
  • Omega-3-rasvahappoja (kokonaismäärä)
  • Glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia

Kliinisesti todistettu auttavan kissoja kävelemään, juoksemaan, leikkimään ja kulkemaan portaissa helpommin. jopa 21 päivässä.
Todistettu myös auttavan terveen ruston ylläpidossa ja helpottavan nivelsärkyä. j/d auttaa katkaisemaan nivelrikkokierteen ja toimii vaihtoehtona glukusamiinin ja kondroitiinisulfaatin lisäravinteita.

Neljässä viikossa ikääntyneet kissat hyötyivät8 Hill’s Advanced Mobility Formulasta ja osoittivat, merkittävästi vähemmän jäykkyyttä,
merkittävästi parantunutta aktiivisuutta, ketteryyttä ja turkinhoitoa enemmän interaktiota omistajiin ja muihin lemmikkeihin.
DHA:n ja ALA:n käyttö terveen ruston ylläpitämiseksi on esimerkki Hill’sin johtajuudesta rasvahappoihin liittyvän osaamisen käyttöönotossa.
Fresh Pack System säilyttää rasvahappoja ja ylläpitää j/dTM Feline kuivaruuan laatua.

VALMISTUSAINEET, KUIVARUOKA

Maissi, kanan- ja kalkkunanlihajauho, maissigluteenijauho, eläinrasva (sika), riisi, juurikasleike, kalaöljy, kivennäiset, hernelesejauho, lihauute, soijaiöljy, L-karnitiini, mineraaleja, tauriini, äyriäisten kuorijauho (glukosamiinin lähde), rustohydrolysaatti (kondroitiinisulfaatin lähde), vitamiinit ja hivenaineet. Säilötty luontaisesti tokoferolisekoituksella, sitruunahapolla ja rosmariiniuutteella.

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.