Hyvin sulavat valkuaisaineet (LIP), prebiootit (mannaanioligosakkaridit), kuidut ja kalaöljy varmistavat ruuansulatuksen toiminnan.
Runsasenerginen ruoka vastaa energiantarpeeseen ja samalla annoskoko voidaan pitää pienenä ja näin vähentää ruoansulatuselimistön kuormitusta. Myös painon palautuminen toipilailla nopeutuu.
EPA ja DHA ovat pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja, jotka ylläpitävät ruuansulatuskanavan terveyttä.
Synergistinen antioksidanttiyhdiste auttaa vähentämään solujen hapettumista ja ehkäisemään vapaiden radikaalien vaikutuksia.
Mannaanioligosakkarideissa on reseptoreja, jotka kiinnittyvät niihin kohtiin limakalvolla, joihin bakteerit pyrkivät kiinnittymään. Siten bakteerien kiinnittyminen limakalvolle ja lisääntyminen estyy.
sian- ja siipikarjanliha, lohi, riisi, selluloosakuitu, auringonkukkaöljy, kivennäisaineet, hyytelöimisaineet, tauriini, kalaöljy, hydrolysoitu hiivauute (mannaanioligosakkaridien lähde), samettikukkauute (luteiinin lähde), hivenaineet (sisältää hivenainekelaatteja), vitamiinit.