Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Royal Canin Hypoallergenic, 400g

HYPOALLERGENIC on koirien erikoisruokavaliona käytettävä täysrehu, jonka tarkoituksena on vähentää intoleranssia tietyille aineosille ja ravintoaineille. Täysrehu on valmistettu valikoiduista valkuaisaine- ja hiilihydraattilähteistä.

Soijavalkuaisuute, joka koostuu pienenmolekyylipainon peptideistä, on hyvin sulavaa ja sopii hyvin myos allergisille koirille.
Niasiinin, inositolin, koliinin, pantoteenihapon ja histidiinin yhdistelmä auttaa vähentämään kosteuden haihtumista ihon läpi ja vahvistaa ihon suojaominaisuuksia.
Synergistinen antioksidanttiyhdiste vähentää hapettumisstressiä ja vapaiden radikaalien vaikutuksia.
Täydennetty linolihapolla ja EPA/DHA -rasvahapoilla, joiden tiedetään vaikuttavan positiivisesti ihon hyvinvointiin.

KOOSTUMUS

kasviperäiset tuotteet (hernetärkkelys), kasvivalkuaisuutteet (hydrolysoitu soijavalkuainen), öljyt ja rasvat, kivennäisaineet, liha- ja eläinperäiset tuotteet (hydrolysoitu kananmaksa), sokerit.

LISÄAINEET (kg:ssa)

Ravitsemukselliset lisäaineet: A-vitamiini: 5000 KY, D3-vitamiini: 340 KY, E1 (Rauta): 25 mg, E2 (Jodi): 2 mg, E4 (Kupari): 6 mg, E5 (Mangaani): 32 mg, E6 (Sinkki): 120 mg – Teknologiset lisäaineet: Pentanatriumtrifosfaatti: 3 g.

RAVINTOAINEET

Raakavalkuainen: 6% – Raakarasva: 3, 5% – Tuhka: 1, 6% – Raakakuitu: 2% – Kosteus: 74, 5% – Välttämättömät omega-3-rasvahapot: 0, 3% ja välttämättömät omega-6-rasvahapot: 1, 7%.

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.