Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Varaa aika

Varaa aika puhelimella numerosta
02 2761 999
Ma-to 8-20, pe 8-19, la 9-17
Nettiajanvaraus 24/7
Akuuttipotilaat menevät muun potilasjoukon ohi silloin kun potilaalla on hengenvaara. Tästä informoidaan aina asiakkaita ja pyritään eläinlääkäreiden kesken jakamaan työt niin, ettei kohtuuttomia odotusaikoja synny.
Jotta potilaalle voitaisiin varata oikean tyyppinen ja riittävä aika, on tärkeää että kaikki askarruttavat asiat kerrotaan ajanvarauksen yhteydessä. Jos kyse on monimutkaisesta ja hankalammasta tapauksesta, varataan potilaalle mielellään aika vasta sen jälkeen kun pieneläinhoitajamme ovat keskustelleet eläinlääkäreiden kanssa siitä, mitä todennäköisesti käynnin aikana tullaan tekemään ja asiakas esim. toimittaa esitiedot sähköpostitse varausta varten. Mikäli potilas tulee toiselta eläinlääkäriltä lähetteellä, on toivottavaa, että lähete tulee klinikalle ennen käyntiä.
Jokaisella eläinlääkärillämme on oma erikoisosaamisalueensa, jossa häntä jatkokoulutetaan ja tätä kautta koulutukseen panostetaan päivittäin kliinisessä työssä. Peruskäynneistä on selkeä hinnasto, mutta tutkimusten aikana ilmenee vaihtelevasti lisätutkimusten tarvetta, josta asiakasta pyritään mahdollisimman nopeasti tiedottamaan. Henkeä uhkaavissa hätätapauksissa ei voida aina antaa tarkkaa hintahaarukkaa tutkimuksille ja lääkkeille.
Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.