Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Hjälptjänster

Var och en av våra djurpatienter får genast vid det första besöket ett patientkort. Vårt ADB-baserade patientkartotek fungerar sedan som förvaringsplats för all information om ditt keldjurs hälsovård och –relaterade händelser. Informationen om utförda undersökningar och deras resultat, vilka behandlingar som genomförts, vaccinationer, officiella hälsogranskningar och deras resultat etc. sparas alla och är genast tillgängliga för ca. 33 000 djurpatienters del (hundar 20 000, katter 10 000 och exotiska patienter 3000).

puntarissa

Vi upprätthåller ett eget medicinförråd på kliniken, som täcker de vanligaste veterinärmedicinska läkemedelspreparaten och den vanligaste veterinärmedicinska utrustningen, och de vanligaste medicinska preparaten och den vanligaste medicinska utrustningen för stödbehandling. Efter olika slags behandlingsåtgärder eller kirurgiska operationer får du i huvudsak de läkemedelspreparat, förband etc. du behöver med dig från kliniken. (Myyntituotteet & tarjoukset)

Till våra tjänster hör uppgörande av ett individuellt ”viktväktarprogram” för hund- och kattpatienter om ditt keldjur lagt på sig extrakilon av någon orsak. Tjänsten är avgiftsfri och innefattar noggranna kostanvisningar som ges av skötarna och kontrollvägningar på kliniken med jämna mellanrum. Bokföring över processen sköts på kliniken. På kliniken är det möjligt att köpa specialfoder avsett för viktminskning.

Skötarna klipper klorna på hundar, katter och exotiska patienter utan tidsbokning, dock endå enligt avtal. Av patienterna förväntas också medgörlighet, då denna behandling görs utan sedering. Vi utför även förkortning av kaniners och gnagares framtänder. För kloklippning och förkortning av tänder debiteras en avgift. Om det finns en misstanke om att kaninens eller gnagarens problem med ätning beror på tandpiggar i hörntänderna, bokar vi automatiskt en tid till vår veterinär.

Veterinärmedicin, liksom även humanmedicin, utvecklas och framsteg görs hela tiden. Kontinuerlig kompletterande utbildning och fortbildning är en nödvändighet inom vår bransch – och det gäller hela vår personal. Facklitteratur inom branschen och inhemsk och utländsk fackpress finns hela tiden till vårt förfogande på kliniken.

 

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.