Avustavat palvelut

Jokaisesta eläinpotilaastamme tehdään heti ensi käynnin yhteydessä potilaskortti.

Potilaskortistomme palvelee vastaisuudessa lemmikkisi koko terveydenhuollollisen historian ja tapahtumatiedon tallentajana. Tiedot tehdyistä tutkimuksista tuloksineen, annetuista hoidoista, rokotuksista, virallisista terveystarkastuksista yms. ovat kaikki tallessa ja heti esiin otettavissa.

puntarissa

Ylläpidämme klinikalla omaa lääkevarastoa, joka kattaa kaikki eläinlääkinnässä yleisimmin tarvittavat lääke- ja tukihoidolliset valmisteet ja tarvikkeet. Erilaisten hoitotoimenpiteiden tai kirurgisten operaatioiden jälkeen saat pääsääntöisesti tarvitsemasi lääkevalmisteet, sidetarpeet yms. klinikalta mukaasi.
Palveluihimme kuuluu koira- ja kissapotilaiden yksilöllinen ”painonvartijaohjelman” laatiminen, mikäli lemmikillesi on kertynyt liikakiloja syystä tai toisesta. Palvelu on maksutonta ja sisältää hoitajien antamat tarkat ruokailu ohjeet ja kontrollipunnitukset klinikalla säännöllisin väliajoin. Kirjanpito prosessista tapahtuu klinikalla. Klinikalta on mahdollista ostaa painonpudotukseen tarkoitettua erikoisruokaa. (Myyntituotteet & tarjoukset)

Hoitajat leikkaavat koira-, kissa- ja eksoottistenpotilaiden kynnet ilman ajanvarausta, kuitenkin sopimuksen mukaan. Tosin potilaalta odotetaan hoitomyönteisyyttä, sillä tämä hoito tehdään ilman rauhoittamista. Myös kanien ja jyrsijöiden etuhampaiden lyhentäminen onnistuu. Kynsien ja hampaiden lyhentämisestä peritään maksu. Mikäli on epäily siitä, että kanin tai jyrsijän syömisongelmat johtuvat hammaspiikeistä poskihampaissa, varataan aika automaattisesti eläinlääkärillemme.

Eläinlääketiede, kuten ihmislääketiedekin, kehittyy ja edistyy koko ajan. Jatkuva täydennys- ja jatkokouluttautuminen on alallamme välttämättömyys – ja se koskee koko henkilökuntaamme. Alan ammattikirjallisuus ja kotimainen sekä kansainvälinen ammattilehdistö on jatkuvasti käytettävissämme klinikalla

iho2

Terve iho

iho1

Iho, jossa tulehdus ja kirppu.