Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Avustavat palvelut

Jokaisesta eläinpotilaastamme tehdään heti ensi käynnin yhteydessä potilaskortti.

Potilaskortistomme palvelee vastaisuudessa lemmikkisi koko terveydenhuollollisen historian ja tapahtumatiedon tallentajana. Tiedot tehdyistä tutkimuksista tuloksineen, annetuista hoidoista, rokotuksista, virallisista terveystarkastuksista yms. ovat kaikki tallessa ja heti esiin otettavissa.

puntarissa

Ylläpidämme klinikalla omaa lääkevarastoa, joka kattaa kaikki eläinlääkinnässä yleisimmin tarvittavat lääke- ja tukihoidolliset valmisteet ja tarvikkeet. Erilaisten hoitotoimenpiteiden tai kirurgisten operaatioiden jälkeen saat pääsääntöisesti tarvitsemasi lääkevalmisteet, sidetarpeet yms. klinikalta mukaasi.

Hoitajat leikkaavat koira- ja kissapotilaiden kynnet ajanvarauksella. Tosin potilaalta odotetaan hoitomyönteisyyttä, sillä tämä hoito tehdään ilman rauhoittamista. Kesäisin yleinen hoitajatoimenpide on myös punkkien poisto.

Eläinlääketiede, kuten ihmislääketiedekin, kehittyy ja edistyy koko ajan. Jatkuva täydennys- ja jatkokouluttautuminen on alallamme välttämättömyys – ja se koskee koko henkilökuntaamme. Alan ammattikirjallisuus ja kotimainen sekä kansainvälinen ammattilehdistö on jatkuvasti käytettävissämme klinikalla.

iho2
Terve iho
iho1
Iho, jossa tulehdus ja kirppu.
Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.