Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Heräämö

kissaheraamossa

Erilaisten kirurgisten toimenpiteiden, potilaan rauhoittamista tai nukuttamista edellyttäneiden hoitojen sekä tutkimusten jälkeen, eläinpotilas viettää tarpeen mukaan tunteja klinikan heräämössä.

Tällä hoito-osastollamme on erikokoisia potilaspaikkoja koirille neljätoista kappaletta. Kissoille meillä on oma erillinen heräämöhuone, jossa potilaspaikkoja kymmenen kappaletta. Olemme huomioineet kissaheräämössä kissojen tarpeet, pidämme seinässä feliway-feromonihaihdutinta joka saa kissan tuntemaan olonsa kotoisammaksi vieraassa paikassa, heräämössä on myös suurempia häkkejä kiipeilytasoineen koko päivän sisälläoleville kissoille ja jokainen häkki on sen kokoinen, että sinne mahtuu hyvin myös hiekkalaatikko.

Jos potilaan sairaus edellyttää jatkuvaa lääkintähenkilöstön toimenpidevalmiutta, pidetään potilas päivän ajan heräämössä tarkkailtavana ja hoidon alaisena. Näin heräämömme toimii ”päiväsairaalana”.

heraamo

Pääsääntöisesti potilaat yöpyvät kotona, omistajan seurannan alla. Myös eläinpotilaan kuntoutumiselle on tärkeää, että potilaan psyyke pysyy mahdollisimman stabiilina ja useimmiten tällainen kotona yöpyminen näyttää ylläpitävän ja kasvattavan eläinpotilaankin tahtoa ja halua parantua mahdollisimman nopeasti!

Herättyään potilaat pääsevät tarvittaessa ulkoilemaan. 

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.