Puhelin: 02 2761 999
vastaanotto@koirakissaklinikka.fi
Raviraitti 45, Metsämäki, Turku
Avoinna arkisin ma-to 8-20, pe 8-19.
La päivystys ajanvarauksella klo 9-17.

Pentubileet

16.9.2015 ALKAA KOIRA-KISSAKLINIKAN PENTUBILEET – TERVETULOA MUKAAN!

Koira-Kissaklinikan Pentubileet on tarkoitettu samanikäisille ja samaa kokoluokkaa oleville pennuille ja maksimissaan kahdelle saattajalle. Pentubile-sarja koostuu kolmesta tapaamisesta jolloin on tarjolla pentuopas, infoa ja ”vertaistukea” saattajille ja hauskanpitoa pennuille Pennut laudallaikätovereiden kanssa. Pentunne on tervetullut Pentubileisiin kun ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut kaksi viikkoa.

Bileet järjestetään tiistaisin klo 18:00 – 19:00 Koira-Kissaklinikan yläkerran tilassa missä pennuilla on rauha leikkiä. Bileisiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen etukäteen jotta ryhmän koko pysyy turvallisena ja järkevänä. Suosittelemme, että ilmoittaudutte jo ensimmäisen rokotuksen käytyänne jotta varmistatte paikkanne bileissä. Osallistumista ei voi siirtää seuraavaan pentubile ”luokkaan” sillä haluamme varmistaa, että kaikki pennut ovat samanikäisiä ja samassa kehitysvaiheessa.

Muistathan perua osallistumisenne jos ette pääse tulemaan (esim. jos pentu on sairastunut) jollon mahdolliseti varasijalla olevat pääsevät mukaan. Vain terve pentu voi tulla bilettämään!

Ilmoittautua voit vastaanotto@kkk.puutirbxnh-e9249lx9d4kr.p.temp-site.link , 02 276 1999 tai paikanpäällä vastaanottotiskillä. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi lisäksi pennun tarkan syntymäajan ja ensimmäisen rokotuksen ajankohdan.

Tervetuloa mukaan vuoden hauskimpiin bileisiin!

Koira-artikkelit

Tietosuojaseloste
Kirjaudu
Osta nyt, saat laskun vasta ensi kuussa, jolloin valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoa.