Kissaystävällinen klinikka

Koira-Kissaklinikalle myönnettiin arvostettu Kissaystävällinen klinikka kulta-sertifikaatti!Kissystvllinen klinikka kulta

ISMF, maailman johtava eläinlääketieteellisten asiantuntijoiden muodostama järjestö, joka on omistautunut edistämään kissojen terveyttä ja terveydenhoitoa, on myöntänyt Kissaystävällinen klinikka kulta-sertifikaatin ( Cat Friendly Clinic ) turkulaiselle Koira-Kissaklinikalle.

Koira-Kissaklinikka palvelee nyt kissa-asiakkaitaan entistä paremmin uusissa tiloissaan. Kissojen erityistarpeet otetaan huomioon klinikalla monin eri tavoin. Kissoille on oma odotus- ja vastaanottotilansa, joten vältetään kontaktia koirien kanssa. Kissoja käsitellään asiamukaisen lempeästi ja pyritään vähentämään niiden usein tuntemaa stressiä ja pelkoa, ”klinikkapelkoa”.

Kokonaisvaltaista kissojen hyvinvointia, Cattitudea, Koira-Kissaklinikalla vaalitaan sertifikaatin mukaisesti; kissamyönteisyys, kissojen hyvinvointi sekä informaation ja koulutuksen antaminen kissojen omistajille on päivittäistä. Myös kissan ja kissan omistajan yhteistyön parantaminen on osa Cattitudea ja klinikan ohjelmaa. Henkilökunnan koulutus ja jatkuva kehittäminen kuuluvat olennaisena osana kissaystävällisen klinikan toimintaan.
Koira-Kissaklinikka on 30 vuodessa kasvanut yhden hengen yrityksestä yhdeksi Suomen suurimmaksi yksityiseksi eläinklinikaksi.

beautiful-cat-sweet-cute-13110-2560x1600